Om oss

Logistikpartner Västsverige AB är företaget som gör det där lilla extra för sina kunder. Vi hjälper dig att sälja fordon och inventarier genom auktion, detta sker via www.Retrade.eu. Utöver det erbjuder vi också lagring och utlämning och tillgång till vår tvätthall i Borås samt transportlösningar och finans genom vår samarbetspartner Edge Finanslaget. Vi verkar framför allt i västra Sverige men har möjlighet att hjälpa dig mer din  försäljning vart i Sverige du än bor.

Som sagt arbetar vi mot Retrade, den professionella auktionssiten som endast handlar mellan företag. Retrade har sedan 2007 använts av de största privata och offentliga företagen i Norden för försäljning, och har endast professionella godkända företagsköpare. Många har varit med alla år, och nya tillkommer varje dag från hela världen. Vi kan sälja allt men är störst på entreprenad, skog och lantbruk samt transport.

 

Logistikpartner Västsverige AB   •   Vävlagargatan 4 P  •   507 30 Borås   •   0709 - 34 70 01   •  tobias.melander@retrade.eu